Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Crystal Springs Beach ****

Poloha:
tento oblíbený hotel s příjemnou atmosférou se nachází mezi známými letovisky Paralimni a Protaras. Leží v klidném prostředí, přímo u zátoky s písčito-oblázkovou pláží. Centrum letoviska Paralimni je vzdáleno cca 3 km, letovisko Ayia Napa cca 12 km; nedaleko hotelu je autobusová zastávka, odkud jezdí pravidelně autobusová linka (cca 1 x za hodinu – do Ayia Napy (vodní park), Paralimni – cena jízdenky cca 1,35€ a do Larnaky cca 5,60€/jedna cesta). V okolí hotelu najdete několik restaurací, taveren a obchodů. Doporučujeme procházky do okolí.

Kapacita:
v hotelu je celkem 125 pokojů (1-, 2lůžkových s možností jedné přistýlky, pokoje pro rodiny s palandou pro děti s bočním výhledem na moře (bez příplatku) nebo pokoje pro rodiny obvykle s pevnými lůžky a přímým výhledem na moře – za příplatek; dále jsou zde propojené pokoje). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem, rádiem, balkónem nebo terasou s bočním nebo přímým výhledem na moře. Přímý výhled na moře je za příplatek. Trezor na pokoji (za poplatek cca 20€/týden + cca 5€/vratný depozit), lednička (za poplatek cca 20€/týden + cca 5€/vratný depozit), minibar (za poplatek cca 5€ + útrata minimálně 2€/den). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
recepce, vstupní hala, salónek, směnárna, výtah, minimarket, obchůdek se suvenýry, internetový koutek (za poplatek cca 2,50€/7 minut), konferenční sál, venkovní bar, vnitřní a venkovní restaurace s terasou s pěkným výhledem, snackbar, prádelna, kadeřník, velká zahrada a parkoviště.

Stravování:
formou polopenze nebo za příplatek ALL INCLUSIVE (viz. popis). Snídaně i večeře – švédský stůl.

Sport a zábava:
bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu a v zahradě zdarma, fitcentrum (zdarma), tenis (zdarma, vratný depozit cca 10€, večerní osvětlení za poplatek cca 0,35€/20 minut), stolní tenis (zdarma), kulečník (za poplatek cca 1€/hra), videohry a elektrické hry (cca 10€/hra), sauna, pára (cca 6€/30 minut), masáže (za poplatek od cca 20 – 60€/masáž), šipky, vodní volejbal, vodní pólo. Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 2,50€/kus). Hotel pořádá pro děti i dospělé různé animační programy, kyperské a mezinárodní večery.

klidné a příjemné prostředí, krásná zahrada, skvělá kuchyně, i v hlavní sezóně klidná pláž

 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Crystal Springs Beach ****

Průměrné hodnocení je: 3.5000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Až příliš klidné místo v hezkém hotelu.

nemá avatar
3 hvězdiček
pralinka
08 14:11:31.července 2009

Pěkné prostředí pro klidný odpočinek hlavně díky krásné zahradě, která poskytuje dostatek soukromí. celá recenze

Hotel moc pěkný, ale moře nás zklamalo.

nemá avatar
4 hvězdiček
Hanka a Jarek
19 14:26:47.října 2009

Ubytování v hotelu včetně stravy se nám líbilo. Bohužel kvůli moři bychom příště zvolili jinou lokalitu. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.