Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Kapetanios Bay ***

Poloha:
příjemný hotel s důrazem na rodinnou atmosféru je situován v srdci již známého letoviska Protaras. Nejbližší pláž s jemným bílým pískem zvaná „Flamingo Beach“ je od hotelu vzdálena cca 7 minut (cca 450 m) a je k dosažení přes silnici. V okolí hotelu se nachází různé obchody, markety, taverny, restaurace a rychlá občerstvení. Autobusová zastávka kousek od hotelu, cena jízdenky do Ayia Napy a Paralimni – cca 1,35€, do Larnaky cca 5,60€/jedna cesta.

Kapacita:
v hotelu je 135 pokojů (1-, 2lůžkových s možností jedné přistýlky a pokoje pro rodiny, kde je palanda pro děti). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a vanou, WC, klimatizací, telefonem, fénem, TV se satelitním příjmem, rádiem a balkónem. Všechny pokoje mají menší či větší výhled na moře. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Trezor na recepci (za poplatek cca 12€/pobyt), lednička (za poplatek cca 4,50€/den). V hotelu jsou též pokoje typu superior s bočním výhledem na moře, kde je ve vybavení navíc lednička a rychlovarná konvice – tyto pokoje jsou za příplatek.

Služby:
recepce, směnárna, výtah, salónek s TV se satelitním příjmem, internetový koutek (za poplatek cca 1€/7 minut), obchod se suvenýry, malý konferenční sál, bar s TV se satelitním příjmem, restaurace, bar a snack bar u bazénu, zahrada, parkoviště.

Stravování:
formou polopenze. Snídaně – švédský stůl. Večeře v červenci a srpnu – švédský stůl. V ostatních měsících – saláty, předkrmy a dezerty formou švédského stolu, hlavní jídlo s výběrem z cca 5 nabídek. Pro děti je možné zajistit speciální dětské menu.

Sport a zábava:
venkovní bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, na pláži (za poplatek cca 2€/kus), vnitřní vyhřívaný bazén, dětský koutek a herna (videohry, kreslené filmy, hrací automaty – cca 1€/hra), sauna (za poplatek cca 10€/hodina), tenisové kurty s osvětlením (za poplatek cca 4€/hodina), stolní tenis (zdarma), kulečník (za poplatek cca 1€/hra), šipky, přímo na pláži je široký výběr různých vodních sportů (za poplatek: banana cca 7€/1 jízda, ringo cca 12€/1 jízda, vodní lyže cca 17€/1 kolo, cca 26€/lekce, windsurfing cca 17€/hodina, cca 43€/den, kánoe cca 9€/hodina aj.). Hotel pro své hosty zajišťuje obvykle 2x týdně různé společenské večery (kyperské či řecké večírky, živou hudbu a happy hour, atd. – některé akce a zařízení za poplatek). Naproti hotelu se též od cca 21:00 hodin konají večerní představení fontány s hudbou, tzv. „Tančící vodotrysky“ (za poplatek cca 8,50€/dospělá osoba a 5,10€/dítě). 

Ideální poloha, výtečná kuchyně, krásná pláž, milé prostředí

 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Kapetanios Bay ***

Průměrné hodnocení je: 4.5000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Rušné místo s možností cestování po ostrově.

nemá avatar
4 hvězdiček
Marek Světlý
08 14:28:25.července 2009

Dovolená v tomto místě se mi moc líbila. Ubytování v hotelu doporučuji. Hotel bude vyhovovat všem, kteří vyhledávají rušné centrum s možností cestování po ostrově. celá recenze

Dokonalá dovolená u nádherného moře.

nemá avatar
5 hvězdiček
Monika a Vláďa
20 13:31:20.října 2009

Moc příjemná dovolená. Letovisko Protaras i tento hotel určitě doporučujeme. Příští rok se na Kypr určitě vrátíme. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.