Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Adelais Bay

Vybavení
Hotel je vybaven vstupní halou s recepcí a směnárnou, společenskou místností s TV, restaurací, koktejl barem, konferenčním sálem, barem u bazénu, bazénem, dětským bazénem, terasou na slunění (lehátka se slunečníky zdarma), dětským hřištěm, fitness centrem, saunou, jacuzzi, tenisovým kurtem s osvětlením, kadeřnictvím a čistírnou.

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (na vyžádání možnost 2 přistýlek pro děti do 12 let – palandy) mají koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, centrální klimatizaci, televizi se satelitním příjmem, telefon a balkon nebo terasu. Za příplatek možnost pronájmu ledničky a trezoru.

Stravování
Polopenze – snídaně formou bufetu, večere 5× v týdnu výběr z menu a 2× v týdnu formou bufetu. K večeři zdarma 1 nápoj – nealko, pivo nebo víno.

Vzdálenost od pláže
ke krásné menší pláži mezi skalami je to od hotelu 5 až 7 minut chůze (přes pobřežní komunikaci)

Typ pláže
písečná

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Adelais Bay

Průměrné hodnocení je: 3.3333 hvězdiček
Vaše hodnocení - 3 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    2
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Na Kypru je nádherné a nejčistější moře.

nemá avatar
3 hvězdiček
Bonaqua
08 13:45:45.července 2009

Letovisko Protaras je opravdu nádherné místo na strávení klidné dovolené. Na Kypru je bezkonkurenčně nejčistší voda, jakou jsem kdy viděla. Voda má od pláže k pláži úplně jinou barvu, ale všechny jsou skvělé. Na Kypru však počítejte s vyššími cenami, vše je dvakrát tak drahé než u nás. celá recenze

Maximální spokojenost s hotelem i okolním prostředím.

nemá avatar
4 hvězdiček
free-cool-ina
19 14:12:33.října 2009

Do hotelu jezdí převážně klientela z Anglie. Hotel mohu doporučit milovníkům pohody, co chtějí strávit klidnou dovolenou bez přelidněných a příliš hlučných pláží. celá recenze

Levná dovolená na Kypru.

nemá avatar
3 hvězdiček
Hanka a Petr Novákovi
18 15:50:55.prosince 2009

Hotel lze doporučit jen velmi nenáročným klientům, kteří chtějí za levný peníz navštívit Kypr. Kvalita ubytování a jídla byla ještě o něco horší, než jsme za zaplacenou cenu očekávali. Hotelovým personálem nám bylo řečeno, že se má hotel přes zimu rekonstruovat, snad k lepšímu. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.