Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Odessa ****

Hotel s více jak 200 pokoji stojí v centru letoviska Protaras. Je obklopen mnoha obchůdky, restauracemi, kavárnami a bary.

Vzdálenost ke krásné písečné pláži Flamengo Beach je od hotelu asi 100 metrů. Součástí hotelu je recepce, vstupní hala, salónek, směnárna, 3 výtahy, internetový koutek, kavárna, vnitřní a venkovní restaurace, vnitřní a venkovní bary, konfe- renční sál, bazén (lehátka se slunečníky u bazénu zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, dětský klub, obchod se suvenýry, zahrada a parkoviště. Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny koupelnou s vanou a WC, klimatizací, fénem, TV-SAT, telefonem, rádiem a balkonem. Za poplatek možnost pronájmu chladničky a trezoru. Za příplatek mož- nost vyžádat rodinné pokoje se dvěma přistýlkami. Polopenze – snídaně i večeře se předkládají formou bufetu. Za příplatek možnost stravování formou „All Inclusive“. Fitcentrum, plážový volejbal, stolní tenis (vše zdarma), sauna, jacuzzi, masáže, tenisový kurt, kulečník, vodní sporty na pláži (vše za poplatek). Hotel pro své hosty pořádá animační a večerní programy.

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Odessa ****

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Za ty peníze to určitě stálo.

nemá avatar
3 hvězdiček
Dvořáčkovi
08 14:40:57.července 2009

Měli jsme smíšené pocity. Bazén perfektní a jídlo absolutní jednička včetně slovenské obsluhy. Ale špína přímo na hotelu i ve vzdálenějším okolí byla nepřehlédnutelná. celá recenze

Kypr je sice drahý, ale počasí a moře stálo za to!

nemá avatar
5 hvězdiček
Tomáš
20 13:53:39.října 2009

Hotel můžu doporučit opravdu všem. Kypr je nádherný ostrov, na který se určitě někdy vrátím. Pěkný hotel u pláže, nádherně křišťalové moře, krásné pláže, klid, odpočinek, ochotný a usměvavý slovenský personál, výborná jídla a slunné počasí. Na Kypru je poměrně draho, takže se vyplatí AI. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.